Reprezentanţii Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor organizează miercuri o conferinţă de presă în care vor prezenta măsurile specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV2 pe perioada stării de alertă în unităţile de alimentaţie publică.
În cadrul evenimentului se va vorbi şi despre verificările efectuate de inspectorii ANSVSA în perioada 18 – 26 mai 2020.
Conferinţa de presă va fi susţinută de preşedintele ANSVSA, Robert Viorel Chioveanu. La eveniment sunt invitaţi Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Amalia Şerban, director general în cadrul Ministerului Sănătăţii, Simona Pârvu, director general al Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), Corina Zugravu şi Andra Neamţu, cercetători în cadrul INSP, Octav Dura şi Daniel Mischie, membri ai Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România.(HORA), Mohammad Murad, preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv FPTR şi Cristian Duicu, directorul general al Direcţiei Generale Siguranţa Alimentelor din cadrul ANSVSA. AGERPRES