O carte cu intamplari incredibile pornite de la relatii intamplatoare incepute pe site-urile de matrimoniale ale internetului, asta este ”Femei de pe internet”. Cartea scrisa de Constantin Ciuca a aparut la editura Marist din Baia Mare si poate fi gasita exclusiv pe internet. Volumul contine povesti despre barbati si femei, ”care la fiecare pagina se destupa, spumoase ca o sampanie si in care erotismul extrem se impleteste cu delicatetea si umorul fin”, arata autorul. De altfel, cei care au pus mana deja pe carte au spus ca au citit-o pe nerasuflate. Si cum femeile au fost gasite pe internet, era firesc ca si cartea sa se gaseasca tot pe net, nu in librariile clasice.
Constantin Ciuca s-a nascut la 16 mai 1958 pe malul Dunarii in orasul Braila, oras din care a disparut repede pentru ca familia si-a urmat ”capul” – cadru militar de profesie – in alta localitate, unde acesta a fost detasat.
A urmat scoala generala in Caransebes, iar apoi, la Breaza, ar fi trebuit sa termine Liceul Militar, insa a fost exmatriculat cu mai putin de trei luni inainte de absolvire pe motive de incompatibilitate. Se intampla in 1977, an in care s-a inscris la sectia de engleza–rusa a Univeritatii din Galati. Primele poezii le-a publicat in revista studenteasca “Orientari” din Galati, al carei redactor sef adjunct a devenit ceva mai tarziu.
In acea vreme i-a cunoscut pe Cartarescu, Ghiu, Mares, Bogdan Lefter, in prezent acestia fiind printre cei mai cunoscuti scriitori si oameni de cultura romani.
Dupa terminarea facultatii ”a tinut cursuri de engleza cu mii de oameni, de toate varstele si de toate felurile”, dar a adugat ca de atunci ca: ”Am calatorit. Am trait. Literatura m-a insotit peste tot pentru ca, simultan cu trairea, elaboram un text descriptiv si analitic al ei. Abia acum m-am gandit ca poate nu a fi rau sa si public”.
Inainte de ”Femei de pe internet”, tot in acest an, dar in primavara, a publicat la editura Marist volumul de poezii “Eu si restul opus”. In curs de aparitie, la Cartea Romaneasca, se afla romanul ”Regele cu pene”.
Despre ”Femei pe internet” a spus ca este ”o carte care face lumina pe o fata nevazuta a masculinitatii”, ”un voiaj agresiv, verosimil si plastic spre originile dorintei, povestit intr-un fel care te face sa nu lasi cartea din mana”, ”o carte la sfarsitul careia ai sa implori o continuare”.
Fragmente din carte pot fi citite pe site ul www.femmei.lx.ro si tot acolo poate fi comandata cartea care vorbeste despre dragoste, memorii, dorinte… ca monstruozitati ale mintii.
Sursa: Meda Muntean