Mai sunt aproape trei luni până la Paşte, dar, în ferme au apărut primii miei ce vor fi vânduţi în aprilie, iar clienţii au început să facă de pe acum rezervări pentru mielul dorit. Încă nu a fost stabilit preţul exact, însă ciobanii estimează că un kilogram de carne viu va costa în jur de 20-25 de lei, respectiv 40-45 de lei kg de carne la carcasă.
Anul acesta, Paştele ortodox şi cel catolic sunt în aceeaşi zi, pe 20 aprilie şi deşi suntem la final de Gerar, deja în ferma au apărut primii miei. Unii dintre ei vor ajunge şi la 25 de kg până la Paşte. Cu toate acestea, sunt mulţi cei care vin la stână să arvunească deja mielul de Paşte, aici la sursă preţurile se mai negociază, anul trecut din cauza că mieii au fost prea mari mulţi fermieri au rămas cu ei nevânduţi, în aceste cazuri soluţia ciobanilor este să-i trimită străinilor.