Cum să faci porumb copt, în stil cubanez

Unul dintre deliciile verii este porumbul, fie el copt sau fiert. Pentru a-i potența gustul, unii preferă să-l pudreze cu sare, dar există și alte condimente care îl vor pune în valoare perfect.

Ingrediente:

4 știuleți de porumb

2 linguri unt topit

¼ cană parmezan

1 linguriță paprika

sare

1 lime tăiat în sferturi

Mod de preparare:

Curăță știuleții de porumb de foi și îndepărtează mătasea. Spală-i foarte bine și lasă-i la scurs. Pune porumbul pe grătarul încins și frige-l bine pe toate părțile. Când este gata, unge-l cu unt, adaugă sare și tăvălește-l prin parmezanul amestecat cu paprika. Se servește cu felii de lime.

Foto: Shutterstock

Share în bucate îți arată cum sa pregătești tiramisu cel mai bun și de ce acest desert e „dulcele iubirii”

Stirea urmatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sunt de acord cu Termeni de folosire si Politica de Confidentialitate.

Bloguri eMM recente