Amatorii de aripioare picante „îşi pot încerca puterile” la acest final de săptămână, în cadrul primului concurs de gen din România. Acest fel de mâncare câştigă tot mai mult teren la noi în ţară deşi nu este un preparat tradiţional. De multe ori este ignorat pentru că gospodinele nu cunosc foarte multe variante de a le găti.
„Vrem să facem aripioarele mai accesibile pentru consumatori şi ca să reuşim acest lucru am decis să facem o degustare mai specială, aducând un concept nou în România, divertismentul culinar materializat printr-un concurs de mâncat aripioare picante. Vom dezvălui un mod aparte de a găti aripioarele de pui, la grătar, dar şi la cuptor, după o reţetă proprie”, declarat Andrei Lazăr, organizatorul concursului.
Competiţia se va desfăşura într-un local din Centrul istoric al municipiului Baia Mare, duminică, 22 aprilie.
„Locurile sunt limitate, doar 20 de concurenţi vor putea să-şi încerce puterile în primul concurs de acest gen din România. Înscrierile pentru competiţie sunt încă deschise şi îi invit pe gurmanzi să răspundă la această provocare”, a mai declarat Andrei Lazăr.
Înscrierile se pot face până vineri, 20 aprilie, ora 16.00, prin SMS, la numărul de telefon 0728000428.