Pentru noaptea de revelion, resturantele din oras s-au intrecut in meniuri cat mai exotice, bauturi rafinate si o multime de surprize. Preturile i-au descurajat pe multi, dar nu pe suficienta incat sa ramana locuri libere. Toate localurile sunt ocupate la refuz in noaptea de Anul Nou.
Biletele la restaurant au variat intre 2 milioane si 12 milioane de lei pe persoana, in unele cazuri intrand si cazarea. Multe restaurante au chemat invitati speciali pentru revelion, care sa ii distreze pe clienti, iar altele au mizat pe mancaruri apetisante si voie buna.
In unele meniuri au fost incluse rechinul la gratar, ceafa de mistret, dar si sarmalutele traditionale, pastravii ori mamaliguta, toate stropite din plin cu bautura gratis. Un restaurant il va avea ca animator pe Gabi Jugaru, cel cu farsele, iar un altul vine cu cel mai bun DJ din zona, Dan Draghicescu.
Din oferta nu lipseste nici zapada artificiala, care sa suplineasca lipsa celei naturale. La asemenea program si pretul e pe masura, ajungand chiar si la 400 de euro, pentru ca tot e un revelion european.
Sursa: Anamaria Stoia