Cine obisnuieste sa intre pe site-uri de intalniri ar trebui sa lase deoparte vechiul „Oare ne cunoastem de undeva?” si sa faca apel la umor si simplitate daca vrea sa intre in contact cu persoana dorita. Lalibre.be a inventariat sase texte care, in astfel de situatii, merg drept la tinta.
Potrivit unor sondaje pe aceasta tema, belgienii nu sunt refractari la intalnirile online: un belgian din doi se declara deschis fata de acest mod de a face cunostinta cu o persoana aflata in afara universului sau de sociabilitate. In aceasta vara twoo.com, site de „descoperiri sociale”, i-a chestionat pe utilizatori in legatura cu cea mai buna metoda de a lua legatura cu persoana dorita. Fiindca atunci cand incepe o convorbire pe chat, este recomandabil ca primul text sa nu dea gres. Site-ul a alcatuit un Top 3 al celor mai bune texte de deschidere, unul pentru barbati si celalalt pentru femei.
Primul text cu care un barbat incearca sa atraga atentia unei femei se refera la bucatarie: „Gatesc bine. Ce iti place sa mananci?”. Succesul ar fi asigurat si cu o nuanta de umor: „Chiar vrei sa incep cu vreo dulcegarie sau putem trece peste asta?”. Nu ar da gres nici un text care se refera la farmecul celor doi: „De ce oare oamenii ca lumea nu au ceea ce merita? De exemplu, de ce nu m-am intalnit pana acum cu tine?”.
Concluzia este ca nu trebuie ocolite complimentele care par adevarate si, mai ales, nu trebuie facute greseli de ortografie. Femeile recurg de obicei la simplitate cand abordeaza un barbat pe un site de intalniri: „Salut, ce faci?” este textul cu care incep convorbirea. Ele fac apel si la propozitii interogative pentru a vedea daca interlocutorul este interesat de o conversatie: „Mai am doar 7% din baterie si m-am gandit sa iti scriu. Am facut bine?”, suna un astfel de text. Si sinceritatea joaca un rol important in ceea ce scriu femeile pe chat cand vor sa cunoasca barbati: „Salut, pari simpatic. Ce cauti pe Twoo?” — este prima lor abordare.
Sfatul site-ului de intalniri este sa se puna o intrebare care necesita un raspuns mai bogat decat un simplu „da” sau „nu” si sa se caute repede puncte comune. Intr-o conversatie agreabila nu trebuie sa lipseasca umorul, incheie lalibre.be.
Sursa: Agerpres